VegTech ansætter Torkild Hansen som Ny Direktør i Danmark

VegTech, en førende aktør inden for grøn teknologi og bæredygtige løsninger i byggebranchen, er stolt af at annoncere ansættelsen af Torkild Hansen som ny direktør for deres danske division. Torkild Hansen tiltræder også den nordiske ledergruppe, hvor han vil spille en central rolle i at styrke VegTechs position på det danske marked og fremme innovation inden for bæredygtigt byggeri.

Torkild Hansen kommer til VegTech med en solid baggrund fra en tidligere stilling som salgs- og marketingdirektør i Phønix Tagmaterialer / Hetag Tagmaterialer samt projekt salgschef i BMI Danmark / Icopal. Hans erfaring som leder i byggebranchen har givet ham en dybdegående viden og omfattende erfaring med strategisk vækst og projektledelse. Denne erfaring vil være afgørende for at drive VegTechs danske operationer fremad og bidrage til den nordiske ledergruppes strategi.

“Vi er meget glade for at byde Torkild velkommen til VegTech,” siger Johan Ljungberg VD hos VegTech. “Hans ekspertise og strategiske vision er præcis hvad vi har brug for, mens vi fortsætter med at udvide vores indflydelse og fremme bæredygtige løsninger i byggebranchen.”

Som direktør vil Torkild Hansen være ansvarlig for at udvikle og implementere VegTechs strategier for vækst og innovation i Danmark. Han vil arbejde tæt sammen med det danske team og den nordiske ledergruppe for at styrke virksomhedens position som en frontløber i grøn teknologi og bidrage til en mere bæredygtig byggebranche.

Et af VegTechs nøgleområder under Torkild Hansens ledelse vil være at øge diversiteten af insekter i byggeprojekter. Dette initiativ er en del af virksomhedens større strategi for at forbedre biodiversiteten og bæredygtigheden i bygningsmiljøer. Insekter spiller en vital rolle i økosystemet, og deres integration i byggeprojekter kan skabe en mere naturlig balance og støtte miljømæssig sundhed.

“Jeg ser frem til at tage denne spændende rolle og arbejde sammen med det dygtige team hos VegTech,” siger Torkild Hansen. “VegTech har en imponerende portefølje af bæredygtige løsninger, og jeg er begejstret for at bidrage til virksomhedens fortsatte succes i Danmark og Norden, især med vores fokus på øget diversitet af insekter som en del af vores bæredygtighedsstrategi.”

“VegTech tilbyder grønne vegetationsløsninger som sammen med bygge og anlægssektoren kan skabe bæredygtige og holdbare løsninger til mere biodiversitet i byggerier, by- og vandmiljøer. Vi tilbyder vegetationsløsninger til begrønning af bygninger og bymiljøer inkl. montage og service af grønne tage.”


For yderligere information, kontakt venligst:

Torkild Hansen
+45 21 61 95 06
torkild.hansen@vegtech.dk

Johan Ljungberg
+46 70-814 80 05
Johan.ljungberg@vegtech.se

Billeder

Torkild Hansen

Torkild Hansen

Torkild Hansen och Johan Ljungberg VegTech

Torkild Hansen och Johan Ljungberg VegTech