Partnerskab i fokus, når VegTech fornyer sit brand

For at styrke positionen som partner og producent af grønne plantesystemer til bymiljøer i Danmark lancerer Veg Tech A/S nu en ny brandidentitet.

VegTechs ambition er at bidrage til en mere bæredygtig og holdbar verden gennem sin ekspertise og sine grønne løsninger til bymiljøer. Det afspejles i virksomhedens nye brandløfte: ”En partner for dig med grønne visioner.”

– Vi er trygge ved vores produkter, som vi har arbejdet med længe, ​​og vores fokus er nu på at blive endnu mere værdiskabende for vores kunder. Vi har startet produktion i Danmark, ændret både strategi og organisation i det seneste år og vil nu vise, hvem vi er, og hvor vi skal hen til omverdenen gennem en ny brand-platform. Det bliver et fundament, der både er med til at skabe intern stolthed og en større gennemslagskraft udadtil, siger Johan Ljungberg.

For at positionere virksomheden for fremtiden har VegTech lanceret en ny hjemmeside (se vegtech.dk) og en opdateret visuel identitet. Dette omfatter blandt andet et moderniseret logo, som er optimeret til det digitale miljø.

– Vi ser frem til at fortsætte med at udvikle vores tilbud og ønsker med den nye brandidentitet at markere, at der er sket en forandring i VegTech A/S, siger Johan Ljungberg

For mere information og interviews, kontakt venligst:

Johan Ljungberg, Direktør VegTech, johan.ljungberg@vegtech.dk